Skip To Content
U ontvangt uw rekening van Infomedics U ontvangt uw rekening van Infomedics

U ontvangt uw rekening van Infomedics

U ontvangt uw rekening van Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze facturen op rekening. Dit betekent dat u een rekening voor de geleverde zorg krijgt van Infomedics.

Digitale factuur

Indien uw mobiele telefoonnummer en uw e-mailadres bij ons bekend zijn, dan ontvangt u uw factuur digitaal. Voor uitleg over het inzien van uw digitale factuur en de betaling kunt u hier terecht. Zijn uw mobiele telefoonnummer en e-mailadres niet bij ons bekend, dan ontvangt u uw factuur per post.

Regel het online
Op de website van Infomedics kunt u veel zaken rondom de betaling van uw rekening snel en eenvoudig regelen, zoals:

Status van uw betaling controleren

  • Ga naar infomedics.nl.
    U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het betalingskenmerk (cijferreeks) in die op de rekening staat en controleer of uw rekening is betaald. Als dit niet het geval is, kunt u direct betalen via iDEAL.
  • Betalingsregeling treffen
    Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u kosteloos uitstel van betaling aanvragen. Ook kunt u tegen kosten een betalingsregeling treffen. Online vindt u ook meer informatie over het Infomedics Betaalplan.
  • Veelgestelde vragen bekijken
    Als u een vraag heeft, kunt u het antwoord daarop meestal vinden onder veelgestelde vragen. Anders kunt u altijd contact opnemen met de Servicedesk van Infomedics.

Heeft u toch nog een vraag? Bel dan met de Servicedesk van Infomedics op telefoonnummer 036 – 20 31 900 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur).

Uitleg digitale factuur

Stap 1. Uw mail van Infomedics

Hieronder ziet u een voorbeeld van de e-mail die u ontvangt van Infomedics. Klik op de blauwe knop (“bekijk en betaal rekening”).

Voorbeeldfactuur-Digitaal-Wittepoel

Stap 2. Uw factuur downloaden (1/2)

Klik op de onderstreepte tekst “Download – Originele factuur”.

Stap 2. Uw factuur downloaden (2/2)

U komt nu in een volgend scherm, waarin een deel van uw mobiele telefoonnummer wordt getoond. Klopt dit nummer, dan klikt u op de donkerblauwe knop (“Dit is mijn nummer, verstuur de code”). U ontvangt per SMS een code. Neem deze code over en vul deze in. Vervolgens kunt u uw factuur downloaden door op ‘Download’ te klikken. Deze gedownloade factuur kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar.

Stap 3. Uw factuur betalen

Ga terug naar het scherm waar u kunt klikken op de donkerblauwe knop (“Betaal met iDEAL”). Selecteer uw bank, betaal met iDEAL. Hier wordt u doorgestuurd naar uw bank om de betaling af te ronden.

U kunt de stappen ook andersom uitvoeren: u betaalt dan eerst de factuur en downloadt deze daarna om te versturen naar uw verzekeraar.

Wilt u een afspraak maken?
Wij zijn aangesloten bij: