Skip To Content
Verbandschoenen en verbandpantoffels Verbandschoenen en verbandpantoffels

Verbandschoenen en verbandpantoffels

Verbandschoenen en verbandpantoffels

Het kan voorkomen dat u (tijdelijk) geen confectieschoenen of orthopedische schoenen kunt dragen. Bijvoorbeeld na een operatie, bij een zwelling, of bij herstel en genezing van uw voet. Om u toch comfortabel te laten bewegen kunnen verbandschoenen of verbandpantoffels een oplossing bieden. Verbandschoeisel, ook wel bekend als voorlopige orthopedische schoenen (VLOS), beschermt en ondersteunt uw voeten tijdens het bewegen. Het schoeisel is zo uitgerust dat u makkelijk in de schoen of pantoffel komt en hem zonder veel moeite vast kunt maken.

Bij Wittepoel zijn verbandschoenen en pantoffels verkrijgbaar in diverse (breedte)maten. kijk in onze webshop of kom langs in een van onze winkels voor deskundig advies.

Schoenen aan laten meten

Verbandschoeisel op maat

Bij Wittepoel is het mogelijk om verbandschoenen op maat te laten maken of te laten aanpassen als u een verwijzing heeft van een arts of medisch specialist. Aangepaste verbandschoenen zijn comfortabel en kunnen herstel bevorderen. Het schoeisel wordt aangemeten waarna onze schoentechnicus, rekening houdend met uw situatie, de verbandschoenen vervaardigd.

Wilt u een afspraak maken?
Verbandpantoffels voor binnenshuis
Comfortschoenenwinkel Wittepoel

Verbandpantoffels voor binnenshuis

Hoe verleidelijk het ook is om binnenshuis op normale pantoffels of sokken te lopen, goed voor uw herstel is dat meestal niet. Orthopedische pantoffels bieden dan een uitkomst. Deze pantoffels worden op dezelfde leest gemaakt als de buitenschoen, maar zijn van zachtere en warmere materialen. Bovendien zijn ze vaak lichter in gewicht, zodat ze prettig zijn om in huis te dragen. Wanneer u verbandpantoffels tegelijkertijd met (semi) orthopedische schoenen laat maken bent u voordeliger uit.

Vergoeding verbandschoeisel

Vergoeding verbandschoeisel

Verbandschoeisel wordt vergoed vanuit de basisverzekering, mits u hier de juiste verwijzing voor heeft. Verbandschoeisel gaat wel ten koste van uw eigen risico.

Bekijk vergoedingenoverzicht

Wilt u een afspraak maken?
Wij zijn aangesloten bij: