Skip To Content
Orthopedische schoenen voor kinderen Orthopedische schoenen voor kinderen

Orthopedische schoenen voor kinderen

Dé speciaalzaak voor goede schoenen en gezonde voeten.

Orthopedische schoenen voor kinderen

Bent u voor uw kind op zoek naar volledig- of semi-aangepaste kinderschoenen? Dan bent u bij Wittepoel aan het juiste adres! Wij hebben een breed aanbod in moderne, hippe orthopedische kinderschoenmodellen.

Jullie krijgen deskundig advies van de orthopedisch schoenmaker en gaan samen op zoek naar een passend schoenmodel. Deze zal, wanneer mogelijk, aangepast worden door de orthopedisch schoenmaker zodat uw kind weer prettig kan bewegen.

Comfortschoenenwinkel Wittepoel

Modern aangepast schoeisel voor kinderen

Voor kinderen is het extra moeilijk om aangepaste schoenen te dragen. Ze willen namelijk, net als hun vriendjes en vriendinnetjes, graag de mooiste schoenen dragen en geen zichtbaar aangepaste orthopedische schoenen. Bij Wittepoel kunnen we diverse sneakers namaken die er niet alleen mooi uitzien, maar ook de voeten van uw kind op de juiste manier ondersteunen. Zo kan uw kind met trots zijn of haar ‘aangepaste’ schoenen dragen.

Confectieschoenen voor kinderen
Schoenen kopen Wittepoel

Confectieschoenen voor kinderen

Bent u opzoek naar gewone confectieschoenen voor kinderen? Neem een kijkje op onze webshop. We hebben een breed assortiment van diverse merken.

Wilt u een afspraak maken?
Wij zijn aangesloten bij: