Skip To Content
Schoenen Schoenen

Schoenen

Dé speciaalzaak voor goede schoenen en gezonde voeten.

Schoenen

Wittepoel levert modieuze comfortschoenen voor alle leeftijden. We staan bekend als de pasvormspecialist en leverancier van A-merk schoenen en verkopen een uitgebreide collectie aan lengte- en breedtematen. Bij Wittepoel zorgen wij ervoor dat iedereen een passende schoen vindt met een optimaal draagcomfort.

Onderscheidende collectie

Naast comfortschoenen heeft Wittepoel ook de mogelijkheid tot het aanmeten van orthopedische schoenen, verbandschoenen en verbandpantoffels of het uitvoeren van schoenreparaties.

Een onderscheidende collectie:

  • Een uitgebreide collectie voor zowel smalle als brede voeten;
  • Stevige schoenen voor extra steun en stabiliteit;
  • Een ruime keuze aan leuke en kwalitatieve kinderschoenen.
Wilt u een afspraak maken?
Onze schoenspecialisten
Schoenen kopen bij schoenenzaak

Onze schoenspecialisten

Al onze schoenspecialisten zijn opgeleid om u van deskundig advies te kunnen voorzien. Bij een bezoek aan onze winkel nemen we ruim de tijd voor u en uw voeten. Er wordt gekeken naar uw wensen, het gebruik van de schoenen en we meten de exacte maat van uw voeten. Aan de hand van deze informatie volgt een selectie van geschikte modellen, waarna u de mogelijkheid krijgt om de schoenen te passen.

Vind een podotherapeut bij u in de buurt
Unieke pasvormgarantie
Schoenen kopen Wittepoel

Unieke pasvormgarantie

Uniek bij Wittepoel is onze standaard pasvormgarantie voor jong en oud. Onze medewerkers hebben bij het uitzoeken van de meest geschikte schoen uw voeten nauwkeurig gemeten en u een keuze gegeven in modellen die voor uw voeten geschikt zijn. Mocht het dan onverhoopt toch zo zijn dat u niet optimaal en ontspannen kunt lopen met dit paar schoenen, dan zien wij u graag terug in de winkel en wordt samen met u naar een passende oplossing gekeken. Dat kan soms een aanpassing van de schoen zijn of het uitzoeken van een vervangend paar. Bij kinderen tot 12 jaar geldt zelfs dat schoenen die binnen 3 maanden na aankoop al te klein zijn worden vervangen door nieuwe, wel passende schoenen. Vraag ernaar in de winkel!

Wilt u een afspraak maken?
Wij zijn aangesloten bij: