Skip To Content
Pedicure Pedicure

Pedicure

Pedicure

In Nederland heeft zeker 5% van de bevolking last van bijvoorbeeld likdoorns, ingegroeide teennagels, eeltplekken of infecties aan de voeten. Wanneer u deze klachten niet laat behandelen kan dit leiden tot ergere klachten en pijn bij het lopen of dragen van schoenen. Met de professionele hulp van een medisch pedicure kunnen pijnlijke voeten worden voorkomen. Maak een afspraak bij een van onze pedicures of vraag om vrijblijvend advies.

Medisch Pedicure Wittepoel

Wat is een medisch pedicure?

De medisch pedicure houdt zich, net als de ‘gewone’ pedicure, bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. Daarnaast voert de medisch pedicure ook specialistische behandelingen uit zoals die van de risicovoet die is ontstaan door ziekte, ouderdom of verwaarlozing. Een behandeling wordt gestart om voetklachten op te lossen en te voorkomen en wordt niet, zoals vaak gedacht, alleen om cosmetische redenen toegepast. Afhankelijk van uw klachten gebruikt de medisch pedicure verschillende technieken zoals nagelbeugels, nagelreparatie en anti-druktechnieken om uw klacht te behandelen.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken?
Pedicure locaties
Pedicurebehandeling bij Wittepoel

Pedicure locaties

Onze medisch pedicures draaien spreekuur op meerdere locaties. Bekijk het overzicht hieronder voor een locatie bij u in de buurt.

Kwaliteitsgeregistreerd

Kwaliteitsgeregistreerd

Al onze (medisch) pedicures staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP) en zijn lid van ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures. Daarnaast volgen alle (medisch) pedicures verschillende bijscholingen om te blijven voldoen aan de eisen en kwaliteit van het KRP.

Tarieven pedicure 2023
Pedicure behandeling

Tarieven pedicure 2023

Het tarief van een basisbehandeling (30 minuten) bij de (medisch) pedicure is €35,00. Een deelbehandeling kost €29,50. Alle bedragen zijn inclusief BTW. Alle betalingen verlopen per factuur.

Wilt u een afspraak maken?
Wij zijn aangesloten bij: