Skip To Content
Over ons Over ons

Over ons

Dé speciaalzaak voor goede schoenen en gezonde voeten.

Over ons

Ongeveer 40 jaar geleden is Wittepoel ontstaan door een fusie tussen de bedrijven Wittekamp & Broos en Van der Poel schoenen. Door onze krachten te bundelen ontstond er unieke combinatie tussen service, kwaliteit en ervaring. Ondertussen zijn we al tientallen jaren actief op het gebied van schoenmode, kinderschoenen, schoenreparatie en onderhoud. Daarnaast zijn we ook toonaangevend op het gebied van orthopedische schoentechniek en (medische) pedicure diensten.

Schoenen kopen bij Wittepoel

Alles om beter te lopen en vrijer te bewegen

Wij adviseren u graag over wat nodig is voor uw voeten om beter te kunnen lopen en vrijer te bewegen. Dat advies geven wij op basis van uw klachten, de adviezen van uw arts, onze onderzoeken en uw behoefte. Onze gediplomeerde medewerkers meten nauwkeurig uw voeten, bekijken uw voeten en luisteren naar uw voorkeuren en wensen. We luisteren extra goed naar uw verhaal als het gaat om klachten. Heel vaak weten we daar een passende oplossing voor te bedenken. Wanneer wij de indruk hebben dat uw wensen of problemen verder gaan dan een goed paar schoenen, dan weten wij onze andere collega’s te vinden als de aangewezen persoon om verder onderzoek te doen.

Schoen assortiment Wittepoel

Onze locaties

Wittepoel heeft vijf comfortschoenwinkels en diverse spreekuurlocaties in de regio Rijnmond en daarbuiten. Op die verschillende locaties werken medisch pedicures, podotherapeuten en orthopedische aanmeters. De combinatie van diverse voetgerichte diensten en producten maken Wittepoel uniek: bij ons kunt u op één adres terecht voor alles wat voeten willen. Van het professioneel meten van uw voet en daar een passende kwaliteitsschoen bij uitzoeken, tot aan het herstellen van uw mobiliteit door het aanmeten en vervaardigen van orthopedisch schoeisel.

Partners

Samenwerking is voor ons heel belangrijk. Graag lichten we een aantal van onze partners uit.

  • Logo Voetencentrum Wender
  • Logo Voetmax Orthopedie
  • Logo Kievit Schoenen
  • Logo Emje
Wilt u een afspraak maken?
Wij zijn aangesloten bij: