Skip To Content
Green comfort pantoffels uit Nepal

Green comfort pantoffels uit Nepal

Green comfort pantoffels uit Nepal

Als het buiten kouder wordt is het fijn om binnen lekker warme voeten te hebben. De Green Comfort pantoffels uit Nepal komen dan goed van pas. Ze zijn comfortabel en duurzaam geproduceerd.

Handgemaakte pantoffels

De Green Comfort pantoffels worden in Nepal met de hand gemaakt van uitsluitend duurzame materialen. Elk paar krijgt een persoonlijk tintje door een geborduurde “handtekening” van de Nepalese schoenmaker en een kaartje met persoonlijke informatie. De productie vindt plaats op natuurlijk wijze door wol zonder chemicaliën en synthetische stoffen te behandelen.
De schapenwol wordt eerst gewassen en vervolgens in een mal geplaatst. Hierdoor krijgt de pantoffel vorm en stevigheid. Vervolgens wordt de pantoffel geverfd en wordt de leest met de hand aan de pantoffel bevestigd, zodat het een geheel wordt. Tot slot krijgen de pantoffels een leren zool.

Bent u geïnteresseerd in de Green Comfort pantoffels?

Belangrijke eigenschappen

De pantoffels zijn van 100% wolvilt gemaakt en hebben daarmee een aantal prettige eigenschappen. Zo zijn de pantoffels ademend en warm tijdens de koude dagen, maar ook werken ze verkoelend tijdens warme dagen. De binnenzool van de pantoffel bevat een unieke schokabsoberende EnergySole. Deze zorgt er onder andere voor een betere bloedcirculatie.
Pantoffels kopen

Kunt u niet wachten om thuis met warme voeten rond te lopen? Bekijk de Green Comfort pantoffels in onze webshop of kom langs in één van onze winkels.

Bent u geïnteresseerd in de Green Comfort pantoffels?
Anderen bekeken ook:
Wij zijn aangesloten bij: