Skip To Content
Orthopedisch schoenmaker werkplaats

Schoenreparatie

Schoenreparatie

Heeft u versleten schoenen? Laat ze herstellen bij één van onze schoenmakers en bespaar vele euro’s. En het is ook nog eens een stuk milieuvriendelijker dan uw schoenen weg te gooien.

Hakken, zolen en ritsen

Bij Wittepoel hebben wij deskundige schoenmakers in dienst die uw schoenen uw oude glans en comfort terug kunnen geven. We kunnen uw versleten hakken en zolen, beschadigd materiaal en stikwerk of ritsen vakkundig repareren.

Resultaat en kosten

Wij geven u passend advies en inzicht in de mogelijke resultaten en kosten, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. De schoenreparaties zijn in twee van onze vestigingen mogelijk, namelijk in Rotterdam IJsselmonde en Rotterdam Schiebroek. U kunt er ook voor kiezen om uw schoenen in één van de andere vestigingen aan te bieden en na herstel weer op te halen, op de vooraf besproken datum.

Al onze schoenmakers zijn gecertificeerd door Stichting Kwaliteitsreparatie Nederlands Schoenfabrikaat (SKNS) en wij zijn aangesloten bij het Schoenmakers Gilde. U bent verzekerd van deskundige reparaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw versleten schoenen? Kom langs in één van onze winkels of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u een afspraak maken in onze winkel?
Wij zijn aangesloten bij: