Skip To Content
Schoenen aan laten meten bij Wittepoel

Wanneer is een schoen geschikt voor steunzolen?

Wanneer is een schoen geschikt voor steunzolen?

In de meeste confectieschoenen van goede kwaliteit passen steunzolen. Maar het is niet vanzelfsprekend dat dit voor iedere willekeurige schoen mogelijk is. We geven u graag een aantal aandachtspunten.

Uitneembaar voetbed

Het makkelijkste zijn schoenen met een uitneembaar voetbed, zodat de op maat gemaakte steunzool er voor in de plaats kan. Daarnaast is de stevigheid van de schoenen belangrijk, met een dichte hiel en een veter- of klittenbandsluiting, zodat de schoenen optimaal aansluiten aan de voeten.

Wilt u een afspraak maken in onze winkel?

Heeft u al een paar of meerdere schoenen waar u steunzolen in wenst? Neem deze mee naar uw afspraak, zodat we samen kunnen beoordelen of ze geschikt zijn. Mochten de schoenen niet geschikt zijn voor steunzolen, dan hebben wij in onze winkels een uitgebreide collectie schoenen waar ze wel in passen. Wij kunnen u uit ons assortiment de modellen aanwijzen die een verwisselbaar voetbed hebben en daarmee geschikt zijn voor steunzolen.

In onze webshop wordt apart aangegeven welke schoenen geschikt zijn voor steunzolen. Komt u hier niet uit? Dan adviseren wij u graag verder in één van onze winkels.

Wilt u een afspraak maken in onze winkel?
Wij zijn aangesloten bij: