Skip To Content
Binnen lopen op je sloffen Binnen lopen op je sloffen

Binnen lopen op je sloffen

Binnen lopen op je sloffen

Als het buiten kouder wordt is het fijn om binnen lekker warme voeten te hebben. Bij Wittepoel hebben we een ruime keuze aan pantoffels van hoge kwaliteit in veel modellen, kleuren en maten.

Pantoffels op maat

Wanneer u buiten op maat gemaakte schoenen draagt, zijn op maat gemaakte pantoffels een oplossing om ook binnen uw therapie te dragen. De orthopedische pantoffels zijn voor u op maat gemaakt en kunnen worden aangepast door bijvoorbeeld een op maat gemaakte steunzool. Aangepaste pantoffels geven extra steun en beschermen de voeten tegen stoten, zodat wonden en andere ongemakken voorkomen kunnen worden. De pantoffels zijn voor langdurig gebruik en niet te vergelijken met verbandpantoffels die gebruikt worden bij bijvoorbeeld open wonden.

Bent u geïnteresseerd in (orthopedische) pantoffels?

Materiaal

De pantoffels zijn gemaakt van soepel en ventilerend materiaal, zoals textiel of vilt. Het materiaal is licht in gebruik en luchtig voor de huid, daarnaast hebben ze een zachte en warme binnenvoering, waardoor uw voeten lekker warm blijven. De maatpantoffels kunnen door het gebruik van klittenband op de wreef gemakkelijk sluiten en zijn hierdoor makkelijk in het aan- en uitdoen.

Bezoek onze webshop

Op zoek naar (orthopedische) pantoffels voor de koudere dagen? Neem gerust een kijkje tussen ons uitgebreide assortiment in de webshop.

Bent u geïnteresseerd in (orthopedische) pantoffels?
Anderen bekeken ook:
Wij zijn aangesloten bij: