Skip To Content
Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden

Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden

Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden

Voor uw aankopen op de webwinkel van Wittepoel gelden de voorwaarden op deze pagina.

Levering

Wij leveren in Nederland gratis bij u aan huis af indien u bestelt voor € 75 of meer. Bij bestellingen onder €75 brengen wij verzendkosten in rekening voor de levering aan huis. Bestelde artikelen afhalen in de winkel is altijd gratis. Leveringen aan huis vinden meestal plaats binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling, wij maximeren onze bezorging op 7 werkdagen, tenzij anders aan u gemeld.

Bestellen en betalen

U hoeft voor uw bestellingen geen account aan te maken. Wel vragen wij u bij uw internet-bestelling enkele gegevens, die nodig zijn voor de aflevering en voor communicatie met u (ook per e-mail). Betaling vindt plaats via IDEAL tijdens de bestelling (geen extra kosten), of u betaalt bij aflevering aan de chauffeur (onder rembours) tegen meerkosten (€ 15). Helaas kunt u op de webwinkel (nog) geen gebruik maken van uw tegoedbon, retourbon, actie-coupon, cadeaubon of andere kortingsaktie of tegoed. Wél kunt u uiteraard gebruik maken van onze speciale webwinkel kortingsakties, die Wittepoel u hier via internet biedt.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Terugsturen en ruilen

Bij Wittepoel kunt u uw aankoop tot 14 dagen na ontvangst passen, retourneren of ruilen (14 dagen retourrecht). Wij verwachten dat u tijdens die probeer-periode zorgvuldig omgaat met het product en de verpakking. Om een artikel aan ons terug te sturen regelt u een pakketdienst naar keuze, de retourverpakking en betaalt u zelf alle kosten van de retourzending. Gratis retourneren kan door de producten met de aankoop-documenten terug te brengen in één van onze winkels. Bij correct retour ontvangen artikelen storten wij het aankoop-bedrag terug op uw bankrekening, inclusief de kosten voor de aflevering aan uw huis. Onze volledige retour-voorwaarden, alle details en de procedure voor het retourneren of ruilen kunt u lezen via de link: ruilen en retour (opent in nieuw venster).

Algemene voorwaarden Wittepoel webshop

De volledige Algemene Voorwaarden voor onze webwinkel kunt u inzien en downloaden* via de link: Algemene Voorwaarden Wittepoel Webwinkel (opent in nieuw venster). Deze Algemene Voorwaarden zijn gebaseerd op thuiswinkel.org, met enkele aanvullingen en aanpassingen.

Annulering afspraken

Gemaakte afspraken (mondeling, telefonisch, mail of andere wijze) kunnen tot 24 uur van tevoren geannuleerd worden. Wij behouden ons het recht voor afspraken die zonder tijdige afmelding verzuimd worden of binnen 24 uur voor de afspraak geannuleerd worden in rekening te brengen.

Kwaliteit en service

Onvoldoende resultaat van de behandeling geeft u in geen enkel geval recht op restitutie of vrijstelling van betaling.

Wilt u een afspraak maken?
Wij zijn aangesloten bij: