Skip To Content

Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden

Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden

Voor uw aankopen op de webwinkel van Wittepoel gelden de voorwaarden op deze pagina.

Levering

Wij leveren in Nederland gratis bij u aan huis af indien u bestelt voor € 75 of meer. Bij bestellingen onder €75 brengen wij verzendkosten in rekening voor de levering aan huis. Bestelde artikelen afhalen in de winkel is altijd gratis. Leveringen aan huis vinden meestal plaats binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling, wij maximeren onze bezorging op 7 werkdagen, tenzij anders aan u gemeld.

Bestellen en betalen

U hoeft voor uw bestellingen geen account aan te maken. Wel vragen wij u bij uw internet-bestelling enkele gegevens, die nodig zijn voor de aflevering en voor communicatie met u (ook per e-mail). Betaling vindt plaats via IDEAL tijdens de bestelling (geen extra kosten), of u betaalt bij aflevering aan de chauffeur (onder rembours) tegen meerkosten (€ 15). Helaas kunt u op de webwinkel (nog) geen gebruik maken van uw tegoedbon, retourbon, actie-coupon, cadeaubon of andere kortingsaktie of tegoed. Wél kunt u uiteraard gebruik maken van onze speciale webwinkel kortingsakties, die Wittepoel u hier via internet biedt.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Terugsturen en ruilen

Bij Wittepoel kunt u uw aankoop tot 14 dagen na ontvangst passen, retourneren of ruilen (14 dagen retourrecht). Wij verwachten dat u tijdens die probeer-periode zorgvuldig omgaat met het product en de verpakking. Om een artikel aan ons terug te sturen regelt u een pakketdienst naar keuze, de retourverpakking en betaalt u zelf alle kosten van de retourzending. Gratis retourneren kan door de producten met de aankoop-documenten terug te brengen in één van onze winkels. Bij correct retour ontvangen artikelen storten wij het aankoop-bedrag terug op uw bankrekening, inclusief de kosten voor de aflevering aan uw huis. Onze volledige retour-voorwaarden, alle details en de procedure voor het retourneren of ruilen kunt u lezen via de link: ruilen en retour (opent in nieuw venster).

Algemene voorwaarden Wittepoel webshop

De volledige Algemene Voorwaarden voor onze webwinkel kunt u inzien en downloaden* via de link: Algemene Voorwaarden Wittepoel Webwinkel (opent in nieuw venster). Deze Algemene Voorwaarden zijn gebaseerd op thuiswinkel.org, met enkele aanvullingen en aanpassingen.

Wilt u een afspraak maken in onze winkel?
Wij zijn aangesloten bij: